Spaghete cu carne tocata

Ingrediente

un pachet spaghete, o ceapa, bulion, busuioc, cimbru, sare, piper, 200 g carne tocata, 200 grame ciuperci, 200 grame masline

Mod de preparare

Intr-un vas se pune apa la fiert cu sare. Cand a fiert, se pun pastele si se amesteca. Se lasa pe foc circa 8 minute, apoi se da de pe foc si se pune capacul lasand asa pastele circa 5 minute. Se scurg si se da un jet de apa rece pe ele, apoi se lasa la racit. Se curata o ceapa se taie marunt si se caleste in ulei incins. Cand devine aurie se adauga bulionul, carnea tocata si se amesteca. Dupa circa 5 minute se stinge cu apa si se adauga condimentele: busuioc, cimbru, sare, piper. Tot acum se adauga si maslinele si ciupercile. Se mai lasa un minut la foc.  Sosul astfel obtinut se adauga peste paste si se amesteca.

Anunțuri

1 comentariu »

  1. Retete Said:

    Am preparat reteta ta si a fost foarte buna! felicitari


{ RSS feed for comments on this post} · { TrackBack URI }

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: