Sfecla rosie in otet

Ingrediente:
  • sfecla rosie
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa
  • otet
Mod de preparare:

Se ia o sfecla rosie, se curata, se taie cuburi sau batoane.

Se aseaza in borcan peste care se toarna solutia.

Solutia:

-o parte otet ( de preferat Otet de Mizil)

-2 parti apa

-1 lingura de sare la litru de lichid

-2 linguri de zahar la litru de lichid

Se fierbe pana se topesc sarea  si zaharul si se toarna fierbinte peste sfecla.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: